Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerekcipő- avagy miért érdemes nálunk vásárolnia?

Felelős szülőként nem árt tisztában lennünk azzal, hogy gyermekünk első lépéseinek megtételétől kiemelten fontos, mit húzunk a kicsi lábára.

Gyerekcipő- avagy miért érdemes nálunk vásárolnia?

Gyerekcipő- avagy miért érdemes nálunk vásárolnia?

Egy nem megfelelő minőségű cipő ugyanis többet árthat, mint gondolnánk. A bokasüllyedés, lúdtalp és a különböző lábdeformitások könnyen kialakulhatnak egy rosszul megválasztott lábbeli miatt.

Ha nálunk vásárol ilyen problémákkal garantáltan nem kell szembenéznie, cégünk ugyanis minőségi, természetes anyagokból készült, gondosan kialakított lábbeliket készít.

Még egy fontos információ, amit nem árt megfogadni:

Törekedjünk arra, hogy mindig a legmegfelelőbb cipőt válasszuk ki és használt, kitaposott cipőt lehetőleg ne adjunk a pici lábára, hiszen minden gyermek lábának más a fejlődése.

Hogy miért érdemes nálunk vásárolnia?

-Speciálisan kialakított úgynevezett szupinált cipőink hatékonyan korrigálják a boka bedőlését, illetve annak ellensúlyozását. Ennek az ortopéd cipőnek az a célja, hogy a gyengült talpizmokat(mely feladata a boltozat fenntartása)aktívabb működésre serkentse.

-Cipőinket mindig minőségi alapanyagok felhasználásával gyártjuk

-Bármilyen évszakról legyen szó nálunk biztosan megtalálja amit keres: őszi, téli, nyári és tavaszi kollekció széles választéka várja üzletünkben

- Nálunk megtalálhatóak a legkiválóbb gyerekcipő márkák termékei. Ilyenek többek között például a Szamos cipő, Richter, superfit, Asso szandál és a D. D step termékei

-Folyamatosan megújuló kollekcióinkkal biztosítjuk a legújabb és legdizájnosabb lábbeliket lány- és fiúgyermeke számára egyaránt

-Legyen szó vízálló bakancsról vagy bőr lábbeliről, nálunk bármilyen típusú cipőt megtalál

-Crocs, papucs, szandál- ha pár ilyen lábbeli beszerzése a cél, akkor jó helyen jár:

Ezen cipők szintén prémium alapanyagokból készülnek, az egészséges láb fejlődésének figyelembe vételével(csúszásmentes talppal ellátva).

Az oldal tetejére